top of page
Original.png

За нас:

Ние, българският производител на луксозно бельо “ИНКОГНИТО” , започнахме дейността си през далечната 1998 година. В началото нашето бельо се предлагаше само на дистрибутори от цялата страна. След няколко години клиентите ни имаха възможността да закупят любимото си бельо и от фирмените ни магазини, а от 2022 година могат да изберат бельото си от всяка точка на света, снабдена с интернет връзка, през нашия онлайн магазин.  

 

Бельото е една от вай-важните части от нашето облекло, затова ние се стараем да предложим само и единствено стриктно подбрани и изработени артикули, които да паснат идеално на всяка фигура. За нас е от изключителна важност какви артикули предлагаме, от какви материали са изработени те, подходяща и удобна ли е кройката, как биват предлагани на клиентите ни и затова контролираме цялата търговска верига. Не е лесна задача, но крайният резултат си заслужава всяко едно усилие. 

 

Целта на онлайн магазина е да задоволи нуждите на всички, търсещи качественото бельо на българския производител “ИНКОГНИТО” , а също така и да снабди клиентите си с артикули на утвърдени брандове.

Целият асортимент бельо на “ИНКОГНИТО“ може да бъде намерен и поръчан само при нас. На нашия сайт винаги ще откриете всички предлагани модели, нови колекции, както и артикули, които не се предлагат от други дистрибутори. 

 

За годините, в които сме на пазара, сме доказали своя професионализъм и любезно отношение към всички, желаещи да си закупят бельо. Доверете ни се за Вашите нужди, ние можем да Ви помогнем! Онлайн магазинът www.incognito.bg е на Ваше разположение 24 часа в денонощието! 

bottom of page