top of page

Помощен център

Какви са начините на плащане?

Заплащането на поръчката може да стане по два начина - с кредитна/дебитна карта или чрез наложен платеж при получаване на пратката.

Продавате ли подаръчни ваучери?

Да, продаваме подаръчни ваучери на стойност от 20 лв. Ваучерите можете да ги намерите като артикул в нашия онлайн магазин в подсекция “Ваучери” .

Политика за подмяна на артикули

За да върнете даден артикул, той трябва да е в оригиналната си опаковка, да е все още с всички етикети и да не е използван. За смяна на артикул се свържете с нас по имейл, мобилен телефон или на място във физическия ни магазин.

Какви са разходите по доставката?

Доставката се извършва с куриерска фирма “Speedy”, за не повече от 24 часа, след получаване на потвърждението. Цената за доставката на територията на България е фиксирана (4.90 в български левове). При поръчка на стойност над 80 лв. доставката до офис на куриерската фирма е безплатна. Възможна е и международна доставка след допълнително запитване.

Как да поръчам?

Първо трябва да си направите регистрация на сайта, ако все още нямате такава, и да попълните всички данни, свързани с профила (имена, адрес, имейл адрес, телефонен номер……). След това пристъпвате към избора на артикули от нашия магазин. След като изберете желания от Вас артикул, размер и цвят, натискате бутона “добави в кошницата”. За да финализирате поръчката, отворете кошницата и направете отново справка на информацията. Когато поръчката бъде приета от наш служител, ще получите потвърждение на имейл адреса, въведен при регистрация.

bottom of page