top of page

ОБЩИ УСЛОВИЯ

за използване на онлайн магазин за бельо - INCOGNITO

 1. Общи положения: Следните условия се отнасят за всички регистрирани и нерегистрирани ползватели на онлайн магазина, с адрес www.incognito.bg. Ние, от онлайн магазин “INCOGNITO”, съветваме всички наши бъдещи клиенти да прочетат условията за използване на платформата. При използването на онлайн магазина по какъвто и да било начин, Вие се съгласявате с общите условия. В случай, че потребителят не е съгласен с някои условия, тогава не е препоръчително да използва платформата за онлайн търговия. Не се препоръчва използването на онлайн магазина при съмнение спрямо услугите и тяхното качество. В случай на несъгласие след подписан договор с фирмата (онлайн регистрация), търговецът не носи отговорност.

 2. Разяснение: От началото до края на документа “Общи условия” ще се разгледат правата и задълженията на двете страни - търговец и потребител. 

 3. Информация за собствеността: Собственик на онлайн магазина е фирма “Холидейз Консулт” ЕООД със седалище в град Варна, ул. “Мусала” 9 с МОЛ - Татяна Георгиева Христова, адресът на управление е гр. Севлиево, ул. “Стефан Пешев” 103. Данните за кореспонденция с фирмата са вписани в сайта и могат да бъдат намери под наименованието “КОНТАКТИ”. 

 4. Услуги: Уебсайтът е създаден с цел да предостави на потребителите асортимент от дамско и мъжко бельо на различни производители.  

 5. Регистрация: Регистрация може да бъде направена като натиснете бутона “Log in”, който се намира в десния горен ъгъл на сайта. Друг начин да си създадете профил в сайта е чрез Facebook, Google акаунт или чрез Имейл адрес и парола. След като профилът е направен, трябва да бъдат въведени данните, необходими за доставка (адрес, имена, телефонен номер и т.н.).

 6. Поръчка: Първо трябва да си направите регистрация на сайта, ако все още нямате такава, и да попълните всички данни, свързани с профила (имена, адрес, имейл адрес, телефонен номер и т.н. ). След това пристъпвате към избора на артикули от нашия магазин. След като изберете желания от Вас артикул и неговите размер и цвят, натискате бутона “добави в кошницата” . За да финализирате поръчката, отворете кошницата и направете отново справка на информацията. Когато поръчката бъде приета от наш служител, ще получите потвърждение на имейл адреса, въведен при регистрацията. Поръчките могат да бъдат анулирани от двете страни. Потребителят може да анулира вече направена поръчка в срока за обработка (1-5 дни), преди поръчката да бъде изпратена. В противен случай, потребителят се задължава да заплати транспортните разходи в двете посоки. Търговецът може да анулира поръчката при непълна информация относно купувача или при отказ за предоставяне на такава.

 7. Цени и начини на плащане: Всички цени обявени на уебсайта са в български лева и са с включено ДДС (20%). Плащане може да бъде направено чрез наложен платеж при доставка, чрез кредитна/дебитна карта или във физическия магазин на фирмата (адрес: гр. Севлиево, ул. “Стефан Пешев” 103).

 8. Съгласие: Потребителят се съгласява търговецът да обработва и съхранява личните му данни, необходими за разплащане и извършване на търговската дейност, също така и с всички условия за използване на онлайн магазина.

 9. Доставка и време за обработка на поръчката: Доставката на поръчката, при нормални условия и на територията на Република България,  се извършва за 24 часа, след като е предадена на куриера. Транспортът на стоката се извършва до адреса, въведен от клиента. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy и е на стойност 4,90 лв. Безплатната доставка, при поръчка над 80лв., е до офис на куриерска фирма Speedy. Времето за доставка е различно от времето за обработка на поръчка, което е от 1 до 5 работни дни! Когато поръчката бъде предадена на куриера, на имейла, въведен при регистрацията на потребителя, ще бъде изпратено потвърждение по имейл адреса. Доставка е възможна и извън територията на Република България след предварителна уговорка. При такава доставка е възможно да бъдат начислени вносни мита и такси, които следва да бъдат заплатени от потребителя при доставка. 

 10. Рекламации: Рекламация може да бъде направена на място във физическия ни магазин или по имейл. При предявявяне на рекламация по електронната поща, следва ситуацията да бъде описана точно и ако е нужно да бъде прикачен и снимков материал. 

 11. Връщане и замяна на стока: Вече заплатена и приета от клиента стока, може да бъде върната или заменена до 14 дни след покупката и САМО след разговор с представител на нашия екип. Задължително е стоката да бъде НЕИЗПОЛЗВАНА и да не е нарушена нейната цялост. Транспортните разходи се заплащат от страна на потребителя! Сумата, заплатена при покупката на стоката, може да бъде възстановена под формата на дигитален или физически ваучер. Върнатата стока бива огледана обстойно от наш служител в офиса на куриерската фирма. Ако стоката не отговаря на описаните изисквание, тя ще бъде върната на потребителя, като няма да бъде получена никаква компенсация. Различия в цвета, размера и външния вид в сравнение с физическия продукт и снимките, показани в интернет, не се считат за дефекти!

 12. Бюлетин: Онлайн магазинът предлага направата на абонамент за бюлетин, който се прави чрез въвеждане на имейл адрес. Бюлетинът се получва през неопределен период от време, като съдържа рекламни материали, свързани с онлайн магазина. Отписването от бюлетина става чрез имейл до нас.

 13. Забрани: Изрично се забранява предприемането на действия, чрез които би било злоупотребено с лични данни и всякакъв вид информация. Забраняват се действия, които биха повлияли отрицателно или нарушили дейността на нашия бизнес. Запазваме правото си да ограничим достъпа до сайта на потребители, за които се съмняваме, че може да злоупотребят. 

 14. Собственост: Всички лога, снимки, текстове, изображения, илюстрации, графики и други подобни материали са собственост на фирма “Холидейз консулт ЕООД” и е напълно забранено тяхното използване с търговска цел. Съдържанието на платформата е разрешено да бъде използвано за лична, нетърговска употреба. Изполването на каквато и да е информация от уебсайта с търговска цел е напълно ЗАБРАНЕНО и може да бъде санкционирано по законен ред. 

 15. Отговорност на търговеца: Всички сайтове на трети страни, които са достъпни през нашата платформа, са независими и не поемаме каквато и да е било отговорност за вреди и загуби, възникнали в резултат на използването на тези сайтове. Собственикът на онлайн магазина не носи отговорност за съдържанието, наличието на вируси и други компоненти в тези сайтове.

 16. Права на търговеца: Общите условия за използване на онлайн магазина важат във всички случаи, когато търговецът и потребителят имат взаимоотношения. Търговецът запазва правото си да изменя, допълва и премахва условия по всяко време в бъдеще, когато обстоятелствата го налагат!

bottom of page